DUYURULAR

ÖN MUHASEBE EĞİTİMİ MÜRACATLARI BAŞLAMIŞTIR

V.U.K. 509 Nolu Tebliğde yayınlanan e-uygulamalara istinaden firmalarımızın Ön muhasebe elamanı ihtiyaçlarını karşılamak üzere Odamız Aksaray Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasında  ÖN MUHASEBE ELEMANI kursu açılacak dır.  Açacağımız kursumuzda kursiyerlerimize Zirve Finansman Paketinde e-Fatura, e-arşiv, e-sevk irsaliyesi, e-müstahsil Makbuzunu  uygulamalı olarak gösterilecek olup 01.01.2020 tarihine kadar firmalarımızın personel ihtiyaçlarını karşılamaya çalışacağız. Kursumuzun sonunda Başarlı olan kursiyerlerimize belge verilecek olup, kontenjanımız sınırlı olacak dır. Kursla ilgili müracaatlar odamıza şahsen  yapılacak olup diğer bilgiler odamızdan öğrenilebilir.

*Eğitimlerimiz oda binamızda yapılacaktır.

*Eğitim saatlerimiz  ve diğer bilgiler son müraacat tarihinden sonra kursiyerlerimize bildirilecektir.